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관광통역안내사

김치를 외국어로 소개하기

by plusinfo 2022. 1. 15.
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김치를 외국어로 소개하기

 

 

김치를 한글로 소개하기

김치는 우리의 음식물 중에서 가장 중요한 부식 요리로서 외국인도 즐겨먹는 대표적인 한국음식이다. 김치의 종류에는 배추김치, 깍두기, 동치미 등 여러 가지가 있으며, 주재료는 무, 배추이고 맛을 내는 보조재료에는 고추, 마늘, 생강, 젓갈, 소금 등이 쓰인다. 주재료를 적당한 크기로 자르고 보조재료를 빻아서 함께 혼합하여 큰 질그릇 속에 저장하였다가 먹는다. 김치 속에는 우리 몸에 유익한 유산균, 항균물질이 많아 여러 가지 질병을 예방하는데 효험이 있다고 과학적으로 입증되었다.

 

 

 

김치를 영어로 소개하기

Kimchi is a typical Korean food. As the most important side dish among Korean foods, even foreigners enjoy eating Kimchi these days. There are various kinds of Kimchi, such as, Baechu (Korean cabbage) Kimchi, kkakdugi (white radish pickles), and Dongchimi (turnips pickled in salt water), and etc.. To make Kimchi, the main ingredients (cabbage, radish & turnip) are cut into proper sizes. They are pickled in salt water for a few hours and then mixed with seasonings like red peppers, garlics, gingers and pickled fish (anchovy, shrimp, etc.), all ground. Then Kimchi is preserved in a pottery. Kimchi contains lactic acid and antibacterial substances which are good for the body. It is scientifically proved that Kimchi is effective in preventing various diseases including cancer.

 

 

김치를 일본어로 소개하기

キムチは、わが国の食べ物の中で最も大切な部食料理で、外国人も好きんで食べている。キムチの種類には白菜キムチ、カクテキ、トンチミなどたくさんの種類があるが、主な材料は大根と白菜で、味付けの材料には唐辛子、にんにく、生姜、塩辛、塩などがある。白菜を適当な大きさに切って、上述の調味料と一緒に混ぜて大きな瓶の中に入れておく。しばらく日にちがたってある程度発効してきたら食べられる。キムチの中には人間の体に有益な乳酸や抗菌物質が多く含まれていて、様々な病気の予防に効果があるということが科学的に証明されている。

 

 

김치를 중국어로 소개하기

泡菜是我们的食品中最重要的副食料理,也是外国人很喜欢的代表性的韩国食品。泡菜的种类有辣白菜,泡萝卜块,罗卜泡菜等很多种。主材料是萝卜,白菜。调味的辅助材料是辣椒,蒜,生姜,酱,盐等。主材料被切成适当的大小,和辅助调料捣碎混合后放到陶器里储藏着吃。泡菜中有对我们身体有益的乳酸菌,抗菌物质,对各种的疾病的预防效果已经得到了科学上的认证。

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