반응형
동래파전을 외국어로 소개하기
동래파전을 한글로 소개하기
동래파전은 밀가루와 길쭉길쭉하게 썬 파를 주재료로 하고, 고기, 조갯살, 굴, 미나리, 소금 등을 보조 재료로 하여 서로 혼합한 것을 널찍한 철판 위에서 적당히 구워 먹는다. 부산의 동래파전은 100년의 맥을 이어온 대표적인 고유음식이다.
동래파전을 영어로 소개하기
Dongnae Pajeon (pan cake) is made of green onions in chief, chopped meat, shell mussels, oysters and drop wart. The ingredients are admixed in the wheat flour dough and pan-fried on a large pan. The Pajeon of Dongnae, Busan is a typical Korean dish which maintains its fame for a hundred years.
동래파전을 일본어로 소개하기
トンネパジョン(分葱チヂミ)、小麦粉とわけぎ、肉、貝、かき、せり、卵、塩などが、主な材料である。水に溶いた小麦粉を鉄板の上に薄く敷いてその上にわけぎを敷いてまたその上に肉や貝類、卵などをのせて裏返しながら焼く。釜山のトンネパジョンは100年の伝統を受け続いてきた郷土料理である。
동래파전을 중국어로 소개하기
东来葱煎饼用面粉和长的葱作为主材料,肉,蛤蚌肉,牡蛎,芹菜,盐等作为辅助材料混合搅拌适当的煎炒食用。釜山的东来葱煎饼是100年历史的传统代表食物。
반응형
댓글