불고기를 외국어로 소개하기
불고기를 한글로 소개하기
불고기도 대표적인 한국의 음식이고 외국인에게도 인기가 높다. 주재료는 쇠고기의 안심이나 등심 또는 갈빗살을 먹기 좋게 자른 것이고, 맛을 내는 양념재료는 간장, 참기름, 마늘, 파 등이다. 주재료와 양념재료를 혼합하여 잠시 두었다가, 철판이나 석쇠에 올려서 적당히 익혀 먹는다.
불고기를 영어로 소개하기
Bulgogi (broiled beef) is one of typical Korean food which is also favored by the foreigners. The main ingredients are lean beef ribs, sirloins or meat around the ribs. The meat is cut into a mouth size and then marinated in the seasonings of soysauce, sesame oil, minced garlic and onions, Welsh onions, etc., for a few hours. When serving, the marinated beef slices are put on the grill and roasted.
불고기를 일본어로 소개하기
ブルゴギ(焼き肉)、韓国の代表的な食べ物で外国人にも人気がある。材料は牛肉で、ばら肉とひれ肉などの部分に分けられるが、たれの材料は醤油、ごま油、にんにく、ねぎ、砂糖などを用いてつくる。できあがったたれの中に肉をしばらく付けておいてから焼き網を利用して焼いて食べる。
불고기를 중국어로 소개하기
烤牛肉也是韩国的代表性食品,也很受外国人的欢迎。主材料是牛肉的里脊肉,里脊,或者为了吃着方便而切好的排骨肉,调味的材料是酱油,香油,蒜,葱等。把主材料和调味料混合后放一会儿,然后,放到铁板上,烤到适当的程度来吃。
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