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관광통역안내사

비빔밥을 외국어로 소개하기

by plusinfo 2021. 12. 10.
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비빔밥을 외국어로 소개하기

 

 

 

비빔밥을 한글로 소개하기

 

비빔밥은 한국의 대표적인 음식이고 외국인에게도 인기가 높다. 주재료는 밥이고 보조재료는 콩나물, 미나리, 부추, 시금치, 오이 등 다양한 야채와 계란 프라이, 소고기 다짐 등이며 맛을 내는 양념재료는 고추장, 참기름 등이 쓰인다. 주재료와 보조재료 및 양념재료를 혼합하여 국물 및 다른 부식과 함께 먹는다. 전주의 비빔밥은 예부터 향토음식으로서 인기가 높다.

 

 

 

비빔밥을 영어로 소개하기

 

Bibimbap is also one of the typical Korean foods. Bibimbap, which is served with various seasoned vegetables and minced meat over rice, is also favored by the foreigners. Vegetables like drop warts, leeks, spinaches and cucumbers are parboiled and seasoned. Minced beef is also fried and marinated. Over the rice, colorful vegetables are put around the minced beef, and then a fried egg is put on top. According to the taste, red pepper paste and sesame oil are added. Since old days, Jeonju (local city) Bibimbap has enjoyed fame and popularity as a native dish.

 

 

 

비빔밥을 일본어로 소개하기

 

ビビンパ、外国人にも人気のあるビビンパはご飯に、もやし、せり、にら、ほうれん草、きゅうりなどの野菜と卵焼きと牛肉、そしてたれの唐辛子みそ(コチュジャン)とごま油を入れていっしょにかき混ぜてお汁と共に食べるものである。全州のビビンパは古くから郷土料理として広く知られている。

 

 

 

비빔밥을 중국어로 소개하기

 

拌饭是韩国代表性的食物,对韩国人来说也是很受欢迎的食物。主材料是饭,副材料是黄豆芽,芹菜,韭菜,菠菜,黄瓜等多样的蔬菜和煎鸡蛋,剁碎的牛肉等,调味的副材料是辣椒酱,香油等。主材料和副材料混合和汤及其他的副食一起吃。全州的拌饭从很久以前开始作为地方食品,很受大家的欢迎。

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