본문 바로가기
관광통역안내사

생선회를 외국어로 소개하기

by plusinfo 2021. 12. 13.
반응형

생선회를 외국어로 소개하기

 

 

 

생선회를 한글로 소개

생선회는 바다에서 잡은 활어를 비늘과 뼈를 제거하고 살코기만을 적당히 얇게 잘라서 각종 양념을 섞은 고추장이나 간장에 날것으로 찍어먹는다. 5월 초순부터 10월 말까지 기온이 높은 계절에는 오염될 우려가 있으므로 생선회를 먹지 않는 것이 좋다.

 

 

 

생선회를 영어로 소개

Saengseonhoe (sliced raw fish); The fish caught alive from the sea are used. After eliminating the shards and bones from the fish, the leans are taken to be sliced. When served, people dip the slices in the spice sauce. In the red pepper paste, various spices like vinegar, sugar, minced garlics, etc. are added to make the spice sauce. Ii is not recommended to eat Hoe from early May to late October when the sea water might be contaminated.

 

 

 

생선회를 일본어로 소개

(センソンフェー)、日本のお刺身に当たる食べ物である。鱗と骨を取り除いた魚を薄く切ってコジュウジャンやワサビ醤油につけて生のまま食べる。5月の初旬から10月の末にかけて気温の高い季節には汚染の恐れがあるので食べない方がいい。

 

 

 

생선회를 중국어로 소개

生鱼片是在海里抓到的活鱼去掉鱼鳞和刺,把瘦肉适当的薄薄的切好,蘸着与各种调料混合的辣椒酱或者酱油生着吃。从5月上旬开始到10月末气温高的季节里lu,由于污染的顾虑, 最好不要吃生鱼片。

반응형

댓글